Hvad er Harald?

Harald består af en række tandklinikker, som har besluttet at slå sig sammen i et partnerskab. Vi er en sammenslutning af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning sammen.

Harald er en tandlægesammenslutning, som på mange måder minder om et andelsselskab. Vi har allerede klinikker i mange byer, store som små, og vi vil gerne være i endnu flere.

Fælles for klinikkerne er ønsket om at drive sunde og respekterede virksomheder. Vi ser de muligheder, fællesskabet giver, som er til gavn for både patienter, partnere og ansatte.

I Harald vil vi frem for alt gerne have friheden til at være os selv. Sammen. Sammen om Harald og om at sætte patienten i centrum.

Er harald noget for dig?

Mød partnerne i Harald

Tandlæge og partner Claus Poulsen

Claus Poulsen

Tandlæge og partner

Roskilde

Tandlæge og partner Susanne Kleist

Susanne Kleist

Tandlæge og partner

Roskilde

Tandlæge og partner Freddie Sloth-Lisbjerg

Freddie Sloth-Lisbjerg

Tandlæge og partner

Kolding

Tandlæge og partner Pia Sloth-Lisbjerg

Pia Sloth-Lisbjerg

Tandlæge og partner

Kolding

Tandlæge og partner Bo Lisbjerg

Bo Lisbjerg

Tandlæge og partner

Kolding

Tandlæge og partner Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Tandlæge og partner

Esbjerg

Tandlæge og partner Kenneth Svendsen

Kenneth Svendsen

Tandlæge og partner

Støvring

Tandlæge og partner Martin Bagger

Martin Bagger

Tandlæge og partner

Støvring

Tandlæge og partner Mette Flyvbjerg

Mette Flyvbjerg

Tandlæge og partner

Støvring

Tandlæge og partner Troels Barkholt

Troels Barkholt

Tandlæge og partner

Støvring

Tandlæge og partner Søs Ryborg

Søs Ryborg

Tandlæge og partner

Faaborg

Tandlæge og partner Per Møller Hansen

Per Møller Hansen

Tandlæge og partner

Faaborg

Tandlæge og partner Claus Hervit

Claus Hervit

Tandlæge og partner

Faaborg

Tandlæge og partner Torben Schønwaldt

Torben Schønwaldt

Tandlæge og partner

Vejle

Tandlæge og partner Michael Decker

Michael Decker

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Lisbeth Lynderup

Lisbeth Lynderup

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Mette Løth Munkholm

Mette Løth Munkholm

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Anja Juel Lundgreen

Anja Juel Lundgreen

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Jan Porsdal

Jan Porsdal

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Anders Vogt Sørensen

Anders Vogt Sørensen

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Christian Eggers

Christian Eggers

Tandlæge og partner

Holbæk

Tandlæge og partner Lone Vester

Lone Vester

Tandlæge og partner

Holbæk

Tandlæge og partner Marianne Anensen

Marianne Anensen

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Niels Skjødt

Niels Skjødt

Tandlæge og partner

Brovst

Tandlæge og partner Bente Hutters Skjødt

Bente Hutters Skjødt

Tandlæge og partner

Brovst

Tandlæge og partner Susanne B Ladefoged

Susanne B Ladefoged

Tandlæge og partner

Aalborg

Tandlæge og partner Line Bak Toft

Line Bak Toft

Tandlæge og partner

Løgumkloster

Tandlæge og partner Søren Digebjerg

Søren Digebjerg

Tandlæge og partner

Odense

Tandlæge og partner Lisbeth Bildsøe Møller

Lisbeth Bildsøe Møller

Tandlæge og partner

Billund

Tandlæge og partner Jacob Christensen

Jacob Christensen

Tandlæge og partner

Præstø

Som tandlæge kan du blive en del af Harald

Er du nysgerrig og vil du gerne vide om hvordan Harald fællesskabet hænger sammen, eller ønsker du at blive en del af vores tandlæge-sammenslutning?

Vi giver dig den information du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål

Sammen om Harald og om at sætte patienten i centrum. Sammen med dygtige kolleger, der sætter faget højere end deres egen forretning. Sammen om netop at gøre disse værdier til en forretningsmodel og en model for de værdier, som skal sikre fagets fremtid.

”Vi tror på et fællesskab af ansvarlige og ordentlige tandklinikker. Vi ønsker veldrevne klinikker med fokus på faglighed, etik, kvalitet og respekt for patienterne.”

”Vores målsætning er, at livet i Harald skal være tæt på kolleger og med mere tid til det sundhedsfaglige arbejde i klinikkerne.”

”Vores løsning er at opbygge et stort fællesskab af tandklinikker over hele landet. Vi vil være repræsenteret i både små og store byer.”

Udpluk af hvad der sker i Harald i 2021

Februar

 • Partnermøde

 • Digital Workflow

April

 • Partnermøde

 • Receptionistnetværk

 • Generalforsamling

 • Intraoral scanning og digitale løsninger

Juni

 • Indkøbernes dag
 • Receptionistnetværk

September

 • Årsmøde for alle medarbejdere
 • Partnermøde

 • Receptionistnetværk

 • Søvn apnø – Søvnlab

Grundtanken bag Harald

Grundtanken bag Harald er i første omgang at etablere fællesskab omkring funktioner, der ikke eksisterer i dag f.eks. kurser, fælles specialister og fælles service af udstyr.

Men lige så vel at fællesskabet overtager opgaver, som i dag løses af den enkelte virksomhed, f.eks. administration, bogføring, økonomiske analyser, analyser af driften og regnskabs-udarbejdelsen.

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere?

Kontakt os

Ordentlighed Ordentlighed For os rummer ordentlighed, at: vi behandler hinanden respektfuldt og rummer forskellighed vi hjælper, hvor vi kan vi er til at stole på
vi står på mål for det, vi tror på Vi ønsker ikke bare, at være ordentlige overfor patienter, kollegaer samt familie og venner men også over for samfundet vi lever i. Harald bidrager bl.a. derfor også til en række gode formål. Bl.a. børnecancerfonden der støtter forskning i diagnostik og behandling af børn med kræft og deres familier. Vi støtter også Tandsundhed Uden Grænser, der kæmper for bedre tandsundhed for børn i nogle af verdens fattigste lande.
Fælleskab Fælleskab Motivationen bag Harald er lige så banal som den er vital. Nemlig, at dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegaerne.

I Harald står ingen alene og ingen ejer sin egen klinik. Haralds ejere er tandlæger, som sætter faget højere end deres egen forretning. Harald er partnerskab, hvor ejerne har lige store andele af den samlede virksomhed.

Vi har et både fagligt og socialt fællesskab. Vi afholder interne kurser og arrangementer. Når flere kollegaer deltager i samme kurser, øges sammenholdet på tværs af organisationen.
Kvalitet Kvalitet Vi tør godt stå ved, at vi stræber efter at være en tand foran og at i Harald er bedst bedre end størst. Vi ønsker i alle vores klinikker at levere behandlingsydelser med høj faglig standard og med en bred ydelsespalet af services. Vi gør os umage med patienternes sundhed og samarbejder med et udvalg af Danmarks dentallaboratorier, hvor der stilles krav om høj kvalitet.

Ny teknologi kan i bidrage til at øge kvaliteten og nedsætte behandlingstiden. I Harald investerer vi løbende, således klinikkerne hele tiden er med helt fremme i forhold til teknologi og digitalisering. Vi trænes også i anvendelsen af de nye funktioner, der kontinuerligt bygges på.
Arbejdsglæde Arbejdsglæde Driften af Haralds klinikker bliver understøttet i en række fælles funktioner såsom indkøbsaftaler, bogholderi, HR, IT, undervisning, fælles udvikling, coaching mv. hvilket sikrer muligheden for, at medarbejderne i Harald kan udføre det arbejde de er bedst til. I Harald holder vi fast i traditionerne. Vi fejrer kollegaernes fødselsdage og afholder årlige arrangementer. Noget foregår lokalt og andet - som eksempelvis vores årsmøde - foregår nationalt. Vi styrker den faglige udvikling. Eksempelvis ved, at når en medarbejder har været på kursus, så kan medarbejderen holde et oplæg på næste personalemøde med de bedste pointer fra kurset. Vi stiller krav til hinanden. Ligesom vi også har tillid til hinanden. Vi samarbejder. Ligesom vi prioriterer, at der skal være mulighed for indflydelse på eget arbejde. Vi er interesseret i at fastholde vores dygtige medarbejdere. Flytter medarbejdere mellem landsdelene, skal det derfor også være et naturligt valg at fortsætte arbejdet på en anden Harald klinik. Patienten i centrum Patienten i centrum Vi lægger vægt på sikkerhed og tryghed for vores patienter.

Ved at flytte en række administrative opgaver ud af klinikken kan der på klinikken i højere grad fokuseres på de sundhedsfaglige opgaver, skabes mere overskud og tid til, at de medarbejdere, du som patient, møder på klinikken, har fokus på dine behov.

Forholdet mellem patient og tandlæge bygger i Harald på gensidig respekt. Vi ved, at en krone er ikke bare en krone men en investering. Du investerer som patient penge og tillid i os. Vi investerer til gengæld vores erfaring og ekspertise.

Vi er hverken kyniske profitmagere eller professorer med patent på sandheden. Vi er sundhedsprofessionelle specialister, der har dine behov i centrum ved enhver behandling

Hvordan adskiller vi os?

Harald adskiller sig grundlæggende fra de øvrige tandlægekæder i markedet ved at være forbundet i et forpligtende fællesskab, der sammen har en investeringskraft, der kan skabe grundlag for en meningsfuld og kontinuerlig udvikling og vækst af alle klinikker i fællesskabet.

Vi er en sammenslutning af danske tandlægeklinikker, der er 100% ejet af tandlæger og alle stemmer tilhører tandlæger. Den eksterne kapital, der er i klinikkerne, kommer fra finansieringsinstitutter.

Vi har et fagligt fællesskab, så ingen er alene. Vi bakker hinanden op og har altid adgang til sparring med kollegaer.

Er Harald noget for dig?